Een eerste mijlpaal

100.000 lezers die zich laten inspireren door het systemisch werken en denken. We zijn blij dat Samenspraak is kunnen uitgroeien tot een platform met een dergelijk bereik.

Sommige bijdragen groeiden uit tot opiniestukken in kranten of werden later uitgebreide artikels die in de vakliteratuur verschenen. Andere stukken werden gretig gedeeld om een bepaald idee of een alternatieve visie kracht bij te zetten, werden vermeld in systemisch opleidingswerk of gaven een stem aan minder dominante opvattingen. Weer andere stukken hadden een kleiner bereik, waren meer persoonlijk, reflectief of poëtisch van aard.

Zo hebben al deze bijdragen vele lezers geholpen om kritisch na te denken, zich te informeren, te twijfelen aan al te grote overtuigen, of zich gewoonweg thuis te voelen in een herkenbaar professioneel veld. Dank aan alle auteurs, voor jullie korte of meer uitgebreide bijdragen; de aangereikte casuïstiek, de opinies, de prikkelende inspiraties, de boekbesprekingen, de gevoelige stukken of de komische noot.

En zo zetten we dit collectief engagement graag verder. Samenspraak blijft ook in de toekomst een vrij beschikbaar, laagdrempelig en professioneel platform. We kijken dus uit naar nieuwe overtuigingen, gedachten, bezorgdheden, aandachtspunten, inhoudelijke injecties en overwegingen.

Op naar het volgende honderdduizendtal!

_____

De redactie van Samenspraak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactie gegevens worden verwerkt.