Over deze blog

Samenspraak: Bespreking – Colloquium – Conversatie – Discussie – Dialoog – Gesprek – Overleg – Onderhoud – Tweegesprek – Tweespraak

Samenspraak wil enerzijds een ontmoetingsplaats zijn voor mensen die hun denken laten inspireren door de systeemtheorie en het systemisch werken en anderzijds een kwalitatief maar laagdrempelig forum bieden waarin mensen zich uitgenodigd voelen om deze inspiraties te delen via een veelheid aan thema’s, ingangen en toepassingen.

We verwelkomen bijdragen die spits en bondig zijn, maar ook uitgebreide stukken en analyses vinden op deze website hun weg naar de lezer. Met meer dan 225.000 bezoekers is Samenspraak intussen uitgegroeid tot misschien wel de grootste systemische blog in de lage landen.

De redactie van Samenspraak bestaat uit Willem Beckers, Paul Castelijns en Johanna Cockx. Willem en Paul zijn beiden werkzaam als staflid en systeemtheoretisch psychotherapeut bij de Interactie-Academie. Johanna is eveneens systeemtheoretisch psychotherapeut en verder werkzaam als psychologe in een mobiel kinder-en jongerenteam in Brussel. Daarnaast is zij verbonden aan de groepspraktijk van de Interactie-Academie.

_____

Het privacybeleid is hier te vinden. Wil je zelf ook een bijdrage insturen? Kijk dan gerust even hier.